Digitala arbetssätt i Office 365 & Teams

Som maximerar organisationens samarbete och effektivitet

Vill du ha ett effektivare team som jobbar smart?

De flesta i ert team kan säkert idag hantera Office 365 och Teams på en grundläggande nivå. Men det saknas ofta smarta gemensamma arbetssätt som tar effektiviteten och samarbetet till nästa nivå.

Office 365 används extremt mycket på de flesta arbetsplatser. Och genom att arbeta smartare kapar ni administrativ tid som kan läggas på andra värdeskapande aktiviteter istället.

Bättre samarbete leder dessutom till ökad kreativitet och innovation.

Verktygen som ger er vingar

Visst kan man ta en energidryck som ger en vingar och jobba hårdare. Men varför inte låta teamet jobba smartare istället och lära sig verktygen i Office 365 som automatiserar och förenklar.

Många företag sitter fast i omoderna arbetssätt utan att veta om det och går miste om produktivitet, effektivitet och resultat på sista raden.

Satsa på ett fullt utnyttjande av t ex Microsoft Tasks, Power Automate och Planner i det dagliga arbetet så kommer alla KPI:er att få vingar.

Moderna arbetssätt för hela organisationen. Idag och imorgon.

2CLOUDS LEARNING innehåller utbildningar, kunskapsartiklar och anpassade läroresor som kontinuerligt ökar organisationens digitala kompetens. Onboardingen går som en dans, och nya medarbetare blir snabbt insatta i era digitala arbetssätt i Office 365 och Teams.
Allt är inbyggt i vänstermenyn i Teams, som en app i Office 365 portalen. Supersmidigt!

Allt samlat i en Microsoft-app direkt i Teams och Office 365

2CLOUDS LEARNING är smarta arbetssätt som sparar tid och effektiviserar samarbetet genom konsekvent produktiva och gemensamma arbetssätt, fullt utnyttjande av automation och höjd organisatorisk effektivitet genom transparent kommunikation och kunskapsdelning.

Från nybörjare till proffs. Och från proffs till Ninja!

Oavsett vilket område inom Office 365 som medarbetaren vill utveckla sig inom hittar de enkelt introduktioner, läroresor och kunskapsartiklar som möter deras behov.

Vad erbjuder vi?

Kunskapsmaterial på enkel svenska

  • Läroresor för alla kunskapsnivåer
  • Hundratals filmer, artiklar & föreläsningar
  • Uppdaterad med den senaste kunskapen om nya funktioner

Dessutom!

  • En blixtsnabb sökfunktion så du slipper störa kollegan, IT-supporten eller ge dig ut på ändlösa googlingar..

Prisgaranti

Oavsett hur ni köper 2CLOUDS LEARNING! får era användare obegränsad tillgång till hela tjänsten med föreläsningar, introduktioner, läroresor och kunskapsartiklar för allt Office 365. Resultatet är ökad individuell produktivitet, ökad organisatorisk effektivitet, lägre IT-stress, gladare kollegor, bättre digital arbetsmiljö och medarbetare som känner att de kan göra ett bra jobb med sina arbetsverktyg.

Teknisk leverans
Learningplattformen med all funktionalitet och innehåll levereras Passwordless via SSL och organisationsunikt Token till en Microsoft-app för Microsoft Teams och för Office 365. Applikationen väger inte mer än 4,5 kB, är klassad som Evergreen och kan granskas i Microsoft manifest editor och installeras av er Office 365 administratör.