VÅRA TJÄNSTER

Idag går en tydlig trend med att företagstjänster flyttar ut i molnet. Vi har lång erfarenhet inom området och erbjuder tjänster som specialanpassas till ert företags behov.

VAD ÄR ERT BEHOV?

Vi har samlat på oss
ovärderlig kunskap som vi gärna delar med oss av till er.
Ihop med våra duktig konsulter och marknadsledande samarbetspartner löser vi allt ditt företag
kan tänkas behöva hjälp med inom våra specialområden.

MOBILABONNEMANG & MOLNVÄXEL

Vi och våra partners har en lång erfarenhet från teknisk implementation av telefoni och växelsystem i alla storlekar.

Vad är ert behov?

Boka vår populära Tele-analys (normal besparingspotensial 20-50% sänkta totalkostnader) Önskar ni endast mobilabonnemang till företaget eller skall det vara i kombination med en mobilväxel-lösning?
Skall det vara nya mobiltelefoner eller önskar ni stationära och bärbara telefoner?
Kanske passar det bättre att ringa från datorn med en Softphone?
Oavsett vad ert behov och önskemål är så hjälper vi er hitt rätt lösning till rätt kostnad för ert företag.

OFFICE 365 OCH MOLNLAGRING

Vår långa erfarenhet av att implementera Server och IT-system till företag har hjälpt oss förstå vad som är viktigast för att varje företag skall kunna fokusera på sin kärnverksamhet.Vi hjälper er genom noggrann analys och förstudie hitta rätt IT-tjänster. För att stötta verksamheten på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt.

Vad är ert behov?

Behöver ni ny server lokalt eller kan det vara dags att flytta hela eller delar av IT-miljön till Molnserver? Hur jobbar ni med möten och projekt? Office365 vad är det? Hur kan det hjälpa er verksamhet? Behöver ni ett nytt Wifi-nät till era medarbetare eller besökare? Dessa och 100 frågor till kan vi hjälpa ert företag att besvara tillsammans med er.

FORDONSADMININ PÅ AUTOPILOT

Fordon är centrala för många företags framgång. Samtidigt kan hanteringen av en fordonsflotta innebära mycket administration. Med vår system och partner sätter ni er fordonsadministration på autopilot och somoberoende aktör har vi färdiga integrationer mot nordens största körjournals leverantörer.

Få kontroll på företagets fordonskostnad och fordonsanvändning. Få hjälp med resursoptimering.

Låt systemet sköta prioriteringen av kommande arbetsuppgifter, förenkla och reducera administrationen genom att eliminera pappersarbete. Lättillgängliga fordonsanalyser skapar möjlighet att ta rätt beslut i rätt tid för att skapa värde för era kunder samtidigt som era kostnader reduceras. Ni kan enkelt hantera miljöuppföljning, körbeteende, ecodriving, bränsleförbrukning och nyttjandegrad.

MOBIL ORDERHANTERING

Varje dag använder tusentals hantverkare och servicearbetare våra verktyg för att effektivisera verksamheten. Applikationerna gör det enkelt att skapa offert, lägga beställningar, föra timmar, dokumentera och besiktig med din mobiltelefon, surfplatta eller handdator. Det frigör tid för kärnverksamheten, vilket förbättrar effektiviteten, ökar lönsamheten och förbättrar kassaflödet.

Modernt orderhanteringsverktyg för små, mellanstora och stora företag.

VI PÅ 2CLOUDS ÄR OBEROENDE FÖRETAGSRÅDGIVARE INOM IT- TELEFONI- OCH FORDONSTJÄNSTER.

Idag går en tydlig trend med att företagstjänster flyttar ut i molnet. Vad är då molntjänster och varför skall man välja det? Vi hjälper ert företag välja och upphandla rätt lösning anpassat utifrån ert företagsbehov.